Pastor(aat)

Even kort voorstellen..

Mijn naam is +Matthias Johannes en ik  heet je van harte welkom bij onze gemeenschap. Graag wil ik via deze weg mezelf even aan je voorstellen. 

Ik ben een geboren en getogen Achterhoeker, ik woon hier nog steeds met veel plezier samen met mijn man. Naast mijn ambt heb ik een normale baan en maak ik graag muziek. Als aartsbisschop ben ik verantwoordelijk voor de Nederlandse kerkprovincie van onze unie; de Katholischer Bruderbund maar allereerst ben ik altijd priester. Ik wil de gemeenschap dienen op een gelijkwaardige, liefdevolle en onbevooroordeelde wijze. Ik zie mijzelf als dienaar, een broeder die naast zijn broeders en zusters wil staan. 

Voel je vooral welkom om kennis te komen maken!

Heb je vragen over een doopsel, huwelijk, uitvaart of een ander Sacrament? Wil je een persoonlijk gesprek, ondersteuning bij je spirituele zoektocht of is er pastorale hulp nodig? Stuur dan een mail via onderstaande knop. Bij noodgevallen graag je telefoonnummer vermelden. 

Gebruikelijk wordt er binnen 24 uur gereageerd. Bij pastorale noodgevallen bij bijvoorbeeld het laatste sacrament/ziekenzalving wordt je z.s.m. teruggebeld.